Elien & Robin - instructeurs groepslessen

Eline was altijd al een heus ‘dansmachien’. Van jongsaf kon ze al niet stil zitten bij een leuk deuntje en zaagde ze haar ouders de oren van hun kop omdat ze toch zo graag op dansles wou.
Als kind balletdanser en als tiener demonstratieteamdanser, was Eline altijd voorbestemd om op de een of andere manier door te gaan in de danswereld. Tegenwoordig is ze wedstrijddanseres in Latin & Ballroom – samen met haar partner Robin – en is ze een zeer enthousiaste Zumba- en Pilates instructeur. Of je nu 'lekker wil shaken’ in een Zumba-les of je lichaam wil versterken met behulp van Pilates; met haar glimlach, opgewektheid en eindeloos enthousiasme zal ze ervoor zorgen dat je blij en ontspannen uit haar lessen stapt!
 
En die danskriebels zijn blijkbaar besmettelijk, want heel snel was Robin ook helemaal mee met het ‘samen dansen’. Robin’s grote interesse en nieuwsgierigheid in de beweging en welzijn van het lichaam maken van hem een fantastische Pilates-leraar. Pilates combineert kracht en controle, en versterkt je lichaam op een rustige maar efficiënte manier, zonder het te zwaar te belasten. Voor iedereen die moderne trainingsprincipes wil combineren met bewezen en geaccepteerde praktijken in biomechanica. Of het nu gaat om revalidatie na een blessure of een verbetering van atletische prestaties, Pilates is de perfecte sport! Robin leert je hoe je het beste kunt presteren op een vriendelijke en efficiënte manier.
Cookie instellingen