Full Body Workout

Full bodyworkout is een leuke en pittige mix van oefeningen met motiverende muziek waarbij conditie en spierversteviging worden gecombineerd. Een combinatie van kracht en conditie dus en richt zich op het hele lichaam, waarom deze les geschikt is voor zowel mannen als vrouwen

Tijdens het conditionele deel van de les wisselen basic steps, kickbox, jumps, cycling en aerobic elkaar wekelijks af. Daarnaast word er bij de overige oefeningen gebruik gemaakt van gewichtjes om de spieren te versterken.
Bij Full Body Workout ligt het tempo hoog en krijg je veel afwisseling in een uur tijd. Zo wordt het gehele lichaam getraind en wordt er veel aandacht besteed aan de grootste spieren. Full Body Workout zorgt ervoor dat het maximale uit je wordt gehaald. Full body workout zorgt voor een superconditie en verhoogt de spiermassa en vetverbranding.
Geen zin in ingewikkelde pasjes? Heb je veel energie en wil je werken aan je uithoudingsvermogen, je spieren en veel vet verbranden in een uur? Full Body Workout geeft je alles in één les! De les combineert conditietraining en een hoge vetverbranding! Doordat de les elke week anders is, is de instap voor deze les gemakkelijk! 

 
Cookie instellingen