GROOT SPORTAANBOD & 6 VERSCHILLENDE ZONES

Bij UnityGym vinden we het belangrijk dat je kan sporten zoals jij dat het liefst doet en op een manier die het best bij jou en jouw doelen aansluit. Daarom hebben we ingezet op een ruim fitnessaanbod dat zich weerspiegelt in onze 6 verschillende zones. Een eerste zone is de uitgebreide cardiozone met ‘klassieke’ cardiotoestellen maar ook enkele exclusieve uitblinkers. Zone 2 is de fitnesszone met standaard fitnesstoestellen om je algemene conditie en lichaamsbouw te optimaliseren. Aansluitend op de fitnesszone vind je de krachtzone voor het ‘zwaardere werk’.

Zone 4 is de functionele trainingsruimte waar ook ruimte is voorzien om te stretchen. In de 5de zone vind je de gezellige en volledig uitgeruste groepslessenzaal. De laatste zone is de Milon Cirkel, een begeleide circuittraining specifiek gericht op het snel behalen van resultaat op korte termijn.

En als je niet goed weet waar te beginnen, je liever wilt sporten onder begeleiding of als je nood hebt aan advies rond dieet en voeding… dan kan je één van onze gediplomeerde en ervaren Personal Trainers inschakelen!

Optimaliseer je lichaamsbouw
of verleg je grenzen

FITNESS & KRACHTTRAINING

Samen zweten en plezier maken

GROEPSLESSEN

Daag jezelf uit

FUNCTIONEEL TRAINEN

Versterk je algemene conditie

CARDIO

Persoonlijke begeleiding

PERSONAL TRAINING

Fit in 35 minuten

MILON-CIRKEL

KOM LANGS VOOR EEN
GRATIS SPORTSESSIE