ONZE VISIE

Wat maakt UnityGym zo anders dan andere fitnesszalen? Het antwoord op die vraag vatten we voor je samen aan de hand van onze 7 pijlers.

  1. Iedereen is welkom
  2. Familiale sfeer
  3. Respect
  4. Uitgebreide en flexibele openingsuren
  5. Professioneel opgeleid team
  6. Welzijn en ontspanning
  7. Innovatie en kwaliteit

Hieronder vind je voor elke pijler een extra woordje uitleg. Lees ze zeker even door of kom eens langs and see (and experience) for yourself 😉! We kijken er alvast heel erg naar uit om je te ontmoeten en staan voor je klaar!

IEDEREEN IS WELKOM

Dankzij ons uitgebreid aanbod aan groepslesssen, de verschillende trainingszones en mogelijkheden kan je volledig sporten op jouw maat of iets nieuws uitproberen als je uit je comfort zone wilt stappen. Of je nu jong, oud, een fanatieke ervaren sporter of beginneling bent… iedereen is welkom bij ons en vindt hier gegarandeerd zijn ‘ding’!

FAMILIALE SFEER

Als familiezaak hechten we veel belang aan gezelligheid en een omgeving waar oprechte warmte, steun en vriendelijkheid centraal staan. Dat gevoel leeft ook bij onze leden, de familiale sfeer die bij je bij ons vindt is ongeëvenaard. Je wordt met open armen ontvangen in de ‘UnityGym-familie’!

RESPECT VOOR ELKAAR

Aansluitend op de familiale sfeer vinden we het erg belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en respect heeft voor elkaar. Ongepast of discriminerend gedrag wordt niet getolereerd en hier kijken we streng op toe. Ook onrespectvol gedrag naar vrouwen toe is onaanvaardbaar, we zijn een vrouwvriendelijke fitness en dat beamen onze honderden vrouwelijke leden!

UITGEBREIDE EN FLEXIBELE OPENINGSUREN

Omdat niet iedereen een doordeweekse 9 to 5 job heeft of omdat sommige leden graag erg vroeg of laat sporten, zijn onze openingsuren heel uitgebreid en flexibel. Je kan al komen sporten vanaf 6u ’s morgens (ook tijdens het weekend en op feestdagen). Van maandag tot vrijdag zijn we open tot 22u00 en tijdens het weekend en op feestdagen tot 19u00.

GEDIPLOMEERDE MEDEWERKERS

We onderscheiden ons van de low budget-fitnessen door onze familiale sfeer en hoogstaande kwalitatieve toestellen en materiaal, maar ook door de opleidingen van onze teamleden. Elk teamlid volgde meerdere erkende professionele opleidingen en schoolt zich regelmatig bij, waardoor ze heel wat ervaring en kennis hebben. Ze staan je steeds bij met raad en daad en werken graag een trainings- en voedingsplan uit op jouw maat en volledig afgestemd op jouw doelen.

WELZIJN & ONTSPANNING

Een gezonde geest in een gezond lichaam nemen we bij UnityGym heel letterlijk, sporten en welzijn gaan namelijk hand in hand! We bieden daarom een hammam en massages aan, zodat je je lichaam en geest helemaal kan ontspannen. Om de energieën in je lichaam nog meer in balans te brengen zijn er onze osteopaat en kinesiste! Zij kunnen je helpen bij nek-, gewrichts-, rug-, zenuw-, of hoofdpijn, verteringsklachten, blessures, revalidatie, …

INNOVATIE & KWALITEIT

Als eigenaar en fanatieke fitnesser heb ik meer dan 25 jaar ervaring in de branche en heb ik elke evolutie en verandering van dichtbij meegemaakt. Bij het samenstellen en ontwikkelen van mijn fitnesszaal streefde ik ernaar om ‘old school’ perfect te doen samensmelten met ‘new school’ waarbij kwaliteit altijd voorop stond en blijft staan. Ik investeerde daarom in gloednieuw hoogstaand kwalitatief materiaal en toestellen en werkte enkel samen met merken die uitblinken in knowhow, innovatie en ervaring (Hammer Strength, Hoist, Technogym, Cybex). Ik speur dagelijks het internet en sociale media af op zoek naar nieuwe hypes, groepslessen of toestellen om ons aanbod verder uit te breiden om je te helpen je doelen te bereiken! We staan bovendien open voor jouw input, feedback of ideeën dus spreek er ons gerust over aan!

Ook op vlak van innovatie willen we een stapje voor blijven! We investeerden in een scansysteem waarmee je gemakkelijk toegang krijgt tot onze zaal (ook buiten de reguliere openingsuren) en makkelijk drankjes, proteïnerepen, … kan kopen aan onze bar. Ook onze muziek- en lichtinstallatie is een innovatief toppertje!

KOM LANGS VOOR EEN
GRATIS SPORTSESSIE