AANBOD GROEPSLESSEN

Het aanbod van alle groepslessen bij UnityGym vind je hieronder – het uurrooster kan je hier vinden. Bij elke groepsles staat ook aangeduid of ze ontspannend (🧘), matig intensief  (🔥), intensief (🔥 🔥) of zeer intensief (🔥🔥🔥) is.

Spring dus snel eens binnen om ze uit te proberen! We streven ernaar om ons aanbod zo gevarieerd mogelijk te houden en blijven op zoek naar andere leuke groepslessen.

Spinning les groot bijgaarden dilbeek asse

SPINNING 🔥🔥

Onze spinning les is een dynamische conditietraining voor iedereen die graag fietst en houdt van een stevige workout op moderne muziek. Elke les is pure fun en ideaal om je conditie te verbeteren. Kort samengevat: uithouding en intervaltraining… daar draait het om tijdens deze les!

Pilates groepslessen dilbeek groot bijgaarden

PILATES 🧘

Pilates is een fysieke en mentale conditietraining die je kracht, flexibiliteit, evenwicht, concentratie en coördinatie verbetert. Zo wordt je volledige lichaam sterker, stabieler en leniger en krijg je een betere houding (waardoor typische rug- schouder- en nekklachten verminderen). Tijdens deze groepsles beoefen je een reeks opeenvolgende oefeningen op een mat en train je alle spiergroepen. We focussen ook op de ademhaling en concentratie, wat helpt bij het verminderen van stress.

kickbox thaibox les boksen dilbeek groot bijgaarden

THAIBOKS X KICKBOKS 🔥

Tijdens deze actieve groepsles leer je allerlei technieken van het thaiboksen en kickboksen aan, in een veilige en gemoedelijke sfeer. We voorzien bokshandschoenen, maar het is altijd handig als je je eigen handschoenen meeneemt.

BOOTCAMP 🔥 🔥 🔥

Als je graag werkt aan je uithoudingsvermogen, kracht, figuur én lenigheid dan is de Bootcamp groepsles helemaal iets voor jou! Deze les bestaat uit een reeks intervaltrainingen en specifieke fitnessoefeningen die zowel met je eigen lichaamsgewicht als met fitnesstoebehoren (kettlebell, swissball, …) gedaan worden. Je raadt het al: de bootcamp is een intensieve groepsles waarbij je flink zweet en heel wat calorieën verbrandt.

Full body workout intensieve groeps les dilbeek

FULL BODY WORKOUT 🔥 🔥

Dit is een pittige en leuke mix van oefeningen op energieke muziek waarbij conditie en spierversteviging worden gecombineerd. Een combinatie van kracht en conditie dus waarbij we focussen op het hele lichaam. We wisselen basic steps, kickbox, jumps, cycling en aerobic af met oefeningen waarbij we gebruikmaken van gewichten om de spieren extra te verstevigen.

groepsles spieren verstevigen groot bijgaarden

PUMP 🔥 🔥

In deze power les werk je op motiverende muziek aan jouw kracht en uithouding. Tijdens deze spierversterkende groepsles doe je alle oefeningen met een stang (bar) en gewichten. Elke spiergroep wordt zo intensief getraind: buik, billen, benen, armen, schouders en rug. Als je graag een strakker lichaam wilt: search no more want dan is deze les je op het lijf geschreven.

power cycling groepsles dilbeek groot bijgaarden

POWER CYCLING 🔥 🔥 🔥

Power Cycling is gericht op de holistische indoor cycling studio-ervaring: hier komen entertainment en training samen. Het is een interactief groepsweergavesysteem waarmee elke rijder individueel op zijn optimale trainingsniveau kan werken in een groepsomgeving. Of je nu een beginnende fietser of een professionele racer bent, iedereen zit tijdens deze les in dezelfde klasse en krijgt dezelfde training, terwijl je tegelijkertijd jouw persoonlijke doelen kan instellen en jouw prestaties kon monitoren.

fitness sporten senioren 50+ ers dilbeek groot bijgaarden

FITCLASS – SENIORENFITNESS 🧘

Onze fitclass is een eenvoudige maar complete lichaamstraining voor wie al een dagje ouder is. Deze les versterkt jouw cardiovasculair systeem, voorkomt blessures, verstevigt je spieren, verbetert jouw conditie… en is gewoon heel veel plezier maken samen en daarna gezellig nog iets drinken aan de bar.

En mocht je twijfelen, vergeet dan niet: het moment waarop je jezelf ergens te oud voor voelt, moet je het juist gaan doen 😉!

groepsles yoga dilbeek groot bijgaarden

FUN ZEN YOGA 🧘

Fun Zen Yoga is de ideale groepsles als je nood hebt aan een time-out van het dagelijkse leven. Tijdens deze les kom je helemaal tot rust en kan je je batterijen weer even opladen. De eenvoudige yoga bewegingen helpen je om je lichaam sterker en flexibeler te maken en we focussen ook op de ademhaling zodat je lichaam kan ontspannen.

BODYSHAPE 🔥 🔥

Onze Bodyshape-groepsles is ideaal als je je uithoudingsvermogen en spierkracht wilt verbeteren. De focus tijdens deze les ligt vooral op het verstevigen van de bil- en beenspieren, de rug en de buik.

cursus zelfverdediging dilbeek groot bijgaarden

SELF DEFENSE  🔥

Een groepsles zelfverdediging waarbij je een heleboel technieken uit verschillende gevechtssporten krijgt aangeleerd. We leggen de aandacht vooral op mobiliteit, techniek en weerbaarheid.

KOM LANGS VOOR EEN
GRATIS SPORTSESSIE