CEDRIC – EIGENAAR

Als ‘klein manneke’ heb ik heel wat sporten beoefend, maar toen ik op mijn 16de voor de eerste keer een fitnesszaal binnenstapte, voelde dat als thuiskomen. Wat begon als een uitlaatklep veranderde al snel in een passie… en 25 jaar later is dat nog steeds zo. Ik geef het eerlijk toe: mijn hele leven stond en staat in het teken van deze sport 😁!

Als fitness-fanatiekeling heb ik door de jaren heen dus enorm veel ervaring opgedaan en heel wat sportspecifieke opleidingen gevolgd (en dat doe ik nog steeds). Ik doe niets liever dan mijn kennis en liefde voor deze sport delen met anderen!

MAGALI – SPORTKINE

Ik behaalde in 2015 mijn diploma ‘sportkinesitherapie’ en heb me gespecialiseerd in neurologie en sportfysiotherapie. Daarnaast volgende ik nog een extra opleiding aan de Clinique du Coureur in Canada en blijft ik elk jaar bijleren door bijscholing en extra opleidingen. Je kan bij mij terecht voor ‘klassieke’ kinesitherpaie (ademhalingsfysiotherapie voor volwassenen en kinderen, perinatale kinesitherapie, orthopedie, traumatologie, fitness, enz) maar ook voor kinesiotaping, cupping therapie, manuele lymfedrainage en littekenbehandeling.

Ik hecht veel belang aan een globale benadering van mijn patiënt en aan actieve zorg. Wil je graag een afspraak inplannen*? Dan kan je me bereiken op 0477 65 09 49 of boek je afspraak online

*ook niet-leden kunnen een afspraak inplannen bij onze kinesiste

Jonathan Tresignie osteopaat dilbeek

JONATHAN – OSTEOPAAT

Ik studeerde af als Master in de Kinesitheraphie & Revalidatiewetenschappen in 2009 aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB). Aansluitend combineerde ik mijn studie Osteopathie met een doctoraat in de medische wetenschappen. Ik behaalde de titel Doctor in Life Sciences and Medicine in mei 2014 aan de VUB en in juli 2014 studeerde ik af als osteopaat aan het Collège Belge D’ostéopathie (CBO). Vandaag combineer ik mijn praktijk osteopathie met mijn job als professor aan de VUB waar ik insta voor een groot deel van de lessen anatomie aan de faculteit Kinesitherapie & Lichaamelijke Opvoeding en aan de faculteit Geneeskunde & Farmacie.

Ik ben als osteopaat wekelijks aanwezig bij UnityGym. Je kan bij mij terecht voor verschillende klachten waaronder bewegingsblokades, gewrichtspijn, rugpijn, hoofdpijn, nekpijn, stress gerelateerde pijn en blokades, moeizame vertering,…

Wil je graag een afspraak inplannen*? Dan kan je terecht aan de receptie of je kan me telefonisch bereiken op 053 83 27 47.

*ook niet-leden kunnen een afspraak inplannen bij onze osteopaat

Massage sportmassage Groot bijgaarden dilbeek ternat asse

LAURA – MASSEUSE, PERSONAL TRAINER & INSTRUCTEUR GROEPSLESSEN

Ik hou van sporten en contact met mensen! Het zal je dus niet verbazen dat ik al verschillende opleidingen heb gevolgd voor het geven van groepslessen en personal training. En als je me niet in de groepslessenzaal of de fitnessruimte tegenkomt, dan vind je me in de gezellige massageruimte!

Door zelf een actief en sportief leven te leiden ken ik als geen ander de struggles van het lichaam na een intensieve inspanning of stressvolle periode. Het lichaam en zijn functioneren blijven me intrigeren. Mijn doel is dan ook om je een moment van pure ontspanning en relaxatie te bieden bij iedere verzorging/massage. Je kan bij mij terecht voor verschillende massages.

Wil je graag een afspraak inplannen* voor een massage of voor personal training? Dan kan je me bereiken op 0478 58 73 01.

*ook niet-leden kunnen een afspraak inplannen voor een massage

HAKIM – PERSONAL TRAINER

Ik vind het heerlijk om samen met klanten een doel na te streven. Het geeft mij voldoening om te zien hoe mensen veranderen gedurende het traject en steeds meer vertrouwen krijgen in hun eigen lichaam en kunnen. Ieder mens/lichaam is anders en vergt een andere aanpak. Dat is mijn uitdaging! Spreek me gerust aan (Nederlands, Frans en Spaans) en dan kijken we samen hoe we jouw doelen gaan bereiken.

MEGANE – INSTRUCTEUR GROEPSLESSEN

Met volle overtuiging spreek ik het sporten uit tot best passende therapie voor iedereen! Als instructeur groepslessen is mijn levensdoel anderen aanzetten tot het zorg dragen voor zichzelf, het opwekken van weggedoken zelfvertrouwen en kiezen voor een evenwichtigere levensstijl.

NINA – INSTRUCTEUR GROEPSLESSEN

Sporten is voor mij een uitlaatklep, plezier maken en je lichaam op een positieve manier laten veranderen. Fun en positiviteit, daarvoor staan mijn groepslessen!

THOR – INSTRUCTEUR GROEPSLESSEN

Ik ben sinds 2016 gecertificeerd Indoor Cycling Instructor. Wat voor mij belangrijk is dat iedereen zich welkom voelt in mijn spinninglessen, of je nu beginner, gevorderde of bij de ‘fanatiekelingen’ behoort.

Spinning lessen hebben de reputatie om nogal intensief te zijn, maar iedereen is ooit van nul begonnen 😉! Ikzelf herinner me mijn allereerste les nog: precies 7 minuten heb ik het toen volgehouden. En zes maanden later gaf ik mijn eerste les! Zo zie je maar dat alles mogelijk is. Vijf jaar later geef ik nog altijd met evenveel plezier les en leer ik nog elke dag bij (nieuwe oefeningen, muziek, trends, bijscholing,…)

BARHI – INSTRUCTEUR GROEPSLESSEN

Na lang te hebben gewerkt voor Lotus Bakeries, besloot ik op een dag om van mijn passie, sporten, mijn beroep te maken. Ik schoolde me om tot personal trainer en specialiseerde me vervolgens in het geven van groepslessen. Mijn ultieme doel is om mensen massa’s plezier en energie te geven tijdens het sporten!

JEAN-LOUIS – INSTRUCTEUR GROEPSLESSEN

Al van jongsaf had de thaiboks-microbe mij goed te pakken! Ik heb jarenlang les gevolgd en aan wedstrijden deelgenomen, tot ik enkele jaren geleden zelf instructeur ben geworden. Intussen ben ik al verschillende keren naar Thailand gereisd om er intensieve opleidingen te volgen en me helemaal onder te dompelen in de Thaise cultuur en gewoonten. Als je dus graag Thai- en kickbox basistechnieken en bewegingen wilt leren (ook zonder sparring, dat betekent dat er niet ‘gevochten’ wordt) of gewoon eens je hoofd wilt leegmaken, neem dan deel aan één van mijn lessen en dan geven we er samen een goei lap op 🥊😉

KOM LANGS VOOR EEN
GRATIS SPORTSESSIE