FIT IN 35 MINUTEN

Een effectieve training in slechts 35 minuten? Dankzij de Milon Cirkel-toestellen kan dat!

HOE WERKT DE MILON CIRKEL?

Jouw spieren zijn sterker wanneer ze zich verlengen dan wanneer ze zich verkorten. Bij iedere beweging moeten spieren zich zowel verlengen als verkorten. Als je bijvoorbeeld sit-ups doet, verkorten je buikspieren als je je bovenlichaam omhoog brengt. Wanneer je je bovenlichaam weer laat zakken, verlengen jouw buikspieren weer. In die tweede fase zijn onze spieren zo’n 60% sterker. Om snel en effectief resultaat te behalen, zou je extra weerstand moeten krijgen op het moment dat jouw spieren zich verlengen. En net dat is wat er gebeurt als je traint op de Milon Cirkel-toestellen.

Op deze toestellen train je uiteraard niet enkel jouw buikspieren, maar worden alle spiergroepen aangepakt waar we al dan niet kunnen focussen op één of meerdere spieren. Bij elke sessie word je persoonlijk begeleid door één van onze medewerkers en bouwen we de weerstand voorzichtig op. Elk toestel wordt bovendien ingesteld op jouw individuele en persoonlijke ‘kracht’ en doelen. Daardoor zijn deze toestellen ook ideaal voor personen die revalideren of last hebben van blessures.

Klik hier voor meer foto’s van de Milon-cirkel. Benieuwd naar deze nieuwe en doeltreffende manier van sporten? Kom gerust eens langs (zonder afspraak) voor een vrijblijvende rondleiding en gratis proefsessie!

KOM LANGS VOOR EEN
GRATIS SPORTSESSIE