KINESITERAPHIE

Wanneer je last hebt van blessures, pijn (spieren, pezen, gewrichten,…) dan staat onze kinesiste Magali voor je klaar! Zij past de letterlijke betekenis van kinesitherapie ‘de zorg voor je lichaam via beweging’ toe zodat je opnieuw kan bewegen zonder pijn of stijfheid. Je kan bij haar ook terecht voor de behandeling of het voorkomen van lichamelijke aandoeningen die verband houden met letsel, ziekte of andere beperkingen.

Magali specialiseerde zich verder in neurologie en sportfysiotherapie en schoolde zich bij in kinesio taping maar ook cupping therapie, manuele lymfedrainage en littekenbehandeling.

Voor kinesitherapie heb je geen doktersvoorschrift nodig (als je een voorschrift hebt, krijg je een terugbetaling van het ziekenfonds) en een behandeling duurt gemiddeld 30 à 45 minuten. Een afspraak* maken kan op het nummer 0477 65 09 49 of online.

* ook niet-leden kunnen bij UnityGym een afspraak bij onze kinesist boeken.

OSTEOPATHIE

Heb je vaak last van hoofdpijn, nek- en of rugpijn, gewrichtspijn, verteringsklachten, stress, gespannen spieren,…? Dan kan je baat hebben bij een behandeling door onze osteopaat Jonathan die wekelijks aanwezig is.

Osteopathie is een manuele therapie waarbij wordt gefocust op klachten die verbonden zijn met jouw spieren, gewrichten, weefsel en organen. Tijdens zo’n behandeling gaat Jonathan op zoek naar bewegingsbeperkingen die gelinkt zijn met jouw klachten. De combinatie van zachte manipulaties van jouw lichaam en zijn uitgebreide kennis over anatomie, fysiologie, neurologie en pathologie zorgen ervoor dat je je na een behandeling als herboren voelt.

Voor osteopathie heb je geen doktersvoorschrift nodig en een behandeling duurt gemiddeld 30 minuten. Een afspraak* maken kan aan het onthaal of telefonisch op het nummer 02 469 12 27.

* ook niet-leden kunnen bij UnityGym een afspraak bij onze osteopaat boeken.

KOM LANGS VOOR EEN
GRATIS SPORTSESSIE